Psykologisk underholdning til fødselsdagen.

Sæt dig og dine nære i fokus

Savner du inspiration til en anderledes fødselsdagfest, som gæsterne vil huske mange år fremover? Eller er du træt af altid at komme med de samme gaver? Så er Mikkel Karlsens show lige præcis, hvad du leder efter. Her venter der både gæster og fødselar en opsigtsvækkende oplevelse, de aldrig vil glemme! Mikkels show vil garantere, at din fødselsdagsfest bliver den, som alle snakker om.

“Tak for dit fænomenale show! Jeg bliver nødt til at skrive, hvor vanvittigt godt, det var. Gæsterne kunne ikke holde op med at tale om dig. Selv skeptikerne bøjede sig i støvet. Jeg er så lykkelig for, at vi fik fat i dig. Det var den sjoveste og mest tankevækkende og sofistikerede underholdning! På min og hele familiens vegne: Af hjertet tak.”

Pernille Pedersen, 40-ÅRS FØDSELSDAG

Dine venner og familie har sandsynligvis aldrig prøvet at få deres tanker læst eller deres valg forudsagt. Det er en helt speciel følelse, som huskes resten af livet, fordi den er så personlig og overraskende. Mikkels tag på faget er nærværende og sætter publikum i første række, så ikke kun fødselaren, men også gæsterne er dybt involverede.

Mikkels indsigt i menneskers psyke, og hvordan ord og kropssprog giver adgang til den, gør showet til en inspirerende demonstration, der giver stof til eftertanke og ikke mindst til heftig debat til langt ud på natten. Hans publikum ender ofte med at vende og dreje det, de har deltaget i, fordi deres undren både er føde til hjernen og en stærk følelsesmæssig forbløffelse, der sætter sig i hele kroppen. På den måde lever Mikkels optræden videre længe efter, at han er gået, og det er med til at gøre din fødselsdagsfest til en uforglemmelig dag for alle.

“En fabelagtig præstation! Selv den største skeptiker blev mundlam, da Mikkel rullede sit repertoire ud – det var manipulation på højt plan, og man kunne kun blive betaget af hans kunnen. Det var en bragende succes!”

Marlene Engel, 40-ÅRS FØDSELSDAG

Opløftende og anderledes underholdning

Publikum spiller altid en central rolle i Mikkels optræden. Det han kan, vedkommer alle, ung som gammel. Hele familien kan være med. Showet er personligt af natur, fordi Mikkel møder selskabet med åbenhed og opnår sine ufattelige resultater ud fra de mennesker, der sidder foran ham, både som individer og som gruppe. Når han først folder publikums tankeprocesser ud, gives mange anledninger til både måb og grin, som knytter gæsterne sammen og giver en sand energiindsprøjtning til festen.

Mikkel Karlsen begejstrer publikum på Hotel Nimb

Psykologisk underholdning tilpasset din fødselsdag

Mikkels show er en enestående oplevelse, der efterlader alle som ét stort spørgsmålstegn. Men det glemmes heller ikke, hvem der er den rigtige hovedperson, og Mikkel tilpasser sin optræden til fødselaren. Hvad enten du booker showet til din egen fest eller som en overraskelse til en, du holder af, bliver det en eksklusiv oplevelse.

Book Mikkel Karlsen og gør festdagen til noget helt enestående med psykologisk underholdning i særklasse.