Psykologisk underholdning til fødselsdagen.

Hip hip hurra og tankekontrol

Savner du inspiration til en anderledes fødselsdagsgave, som fødselaren og gæsterne vil huske mange år fremover? Og er du træt af altid at komme med de samme gaver? Så er Mikkel Karlsens fødselsdagsshow lige præcis, hvad du leder efter. Her venter der både gæster og fødselar en opsigtsvækkende oplevelse, de aldrig vil glemme!

“Tak for dit fænomenale show! Jeg bliver nødt til at skrive, hvor vanvittigt godt, det var. Gæsterne kunne ikke holde op med at tale om dig. Selv skeptikerne bøjede sig i støvet. Jeg er så lykkelig for, at vi fik fat i dig. Det var den sjoveste og mest tankevækkende og sofistikerede underholdning! På min og hele familiens vegne: Af hjertet tak.”

Pernille Pedersen, 40-års fødselsdag

I Mikkels fødselsdagsshow kommer gæsterne på mentalt dybt vand, og snart begynder alle at stille spørgsmål ved, hvordan forskellige elementer i showet egentlig hænger sammen. Ved hjælp af en værktøjskasse bestående af tankekontrol, hypnose, manipulation og tankestyring – alt sammen tilsat en god portion humor – smelter Mikkel fødselsdagsfest og underholdning sammen i et virvar af psykologiske illusioner og overraskelser, der giver den ene wow-oplevelse efter den anden.

Opløftende og anderledes underholdning

Når du inviterer Mikkel med til fødselsdagen, kan I se frem til et markant anderledes underholdning, hvor der på en og samme tid opstår latterudbrud og dyb forundring. Mikkel balancerer konstant på en line mellem komik og psykologi, der får showet til at ændre karakter flere gange undervejs. Gæster og fødselar vil derfor opleve et show, der fungerer som en sand energiindsprøjtning til festen.

Mikkel Karlsen begejstrer publikum på Hotel Nimb

Psykologisk underholdning tilpasset din fødselsdag

Mikkels fødselsdagsshow er en enestående oplevelse, der efterlader alle som ét stort spørgsmålstegn. Showet kan nemt tilpasses efter ønsker, så det passer perfekt ind i netop din fødselsdag. Mikkel gør et stort nummer ud af, at showet skal være en god oplevelse for alle; både store og små. Du kan derfor trygt booke et fødselsdagsshow og lade Mikkel gøre fødselsdagsfesten til en ekstraordinær oplevelse.

“En fabelagtig præstation! Selv den største skeptiker blev mundlam, da Mikkel rullede sit repertoire ud – det var manipulation på højt plan, og man kunne kun blive betaget af hans kunnen. Det var en bragende succes!”

Marlene Engel, 40-års fødselsdag

Book Mikkel til fødselsdagsfesten – og forbered jer på underholdning i absolut topklasse.