Psykologisk underholdning til firmafesten.

Spark firmafesten ordentligt i gang

Er du ved at at planlægge årets firmafest? Og kunne du godt tænke dig at tilføje noget ekstraordinært til arrangementet, så det bliver en dag, som alle vil huske tilbage på med et stort smil på læben? Så er Mikkel Karlsen manden, du skal have fat på. De færreste har haft fornøjelsen af psykologisk underholdning før, og derfor er det den oplagte overraskelse til medarbejdere og samarbejdspartnere, som fortjener én på opleveren!

”The United Nations of Copenhagen would like to say a warm thank you to Mikkel Karlsen for his incredible show! Your show was the most-talked about event that happened at our team retreat and left everyone deeply impressed. Thank you!”

Kristina Moller, FN

Mikkels firmashow er interaktiv underholdning, hvor du og dine kolleger medvirker som en helt afgørende del af showet. Med sine evner inden for tankekontrol, hypnose og psykologisk manipulation fører Mikkel jer ind i en verden, hvor unikke og fascinerende overraskelser gemmer sig bag hvert et hjørne. Han afslører ting, som han umuligt kunne vide og påvirker folks beslutninger med knivskarp nøjagtighed.

Sofistikeret underholdning

Glem alt om almindelig tryllekunst – det her er et manipulationsshow, der skaber illusioner så stærke, at I vil huske det lang tid fremover. Man er aldrig helt den samme efter at have set Mikkel folde sig ud, og hans sans for interaktion og underspillet dramatik sørger for, at alle går fra eventet med noget at tænke over. Showet er med til at kickstarte den gode samtale og styrke relationer på tværs af publikum.

“MINDBLOWING! INTET MINDRE!! Alle var enige om, at det var for vildt det han kunne og selv dem, som troede de ikke kunne overbevises, kastede sig i gruset bagefter, og resten af aftenen og dagene efter gik snakken om, HVORDAN!?? Hold nu op en succes!”

Camilla Bach Nielsen, STYLEPIT.COM

Et firmashow tilpasset jeres ønsker

Når I booker et show, tilpasser Mikkel oplevelsen til jer. Det kan således passe til alt fra en sommerfest og et kundearrangement til teambuildingevents og seminarer. Showet fungerer både for ti mennesker til en intim middag såvel som for 2000 deltagere i en stor konferencesal, og Mikkel optræder både på dansk og engelsk.

Er I parate til at udfordre lattermuskler og intellekt til jeres næste firmaevent? Så book Mikkels imponerende show!