Psykologisk underholdning til firmafesten.

Sæt gang i firmafesten

Er du i gang med at planlægge årets firmafest, julefrokost, sommerfest eller teambuildingevent i firmaet? Og kunne du godt tænke dig at tilføje noget ekstraordinært til eventet, så det bliver en dag, som du og dine kolleger vil huske tilbage på med et stort smil på læben? Så er Mikkel Karlsen manden, du skal have fat på.

”The United Nations of Copenhagen would like to say a warm thank you to Mikkel R. Karlsen for his incredible show! Your show was the most-talked about event that happened at our team retreat and left everyone deeply impressed. Thank you!”

Kristina Moller, FN

Mikkel er med sit firmashow klar til at gøre jeres firmafest helt speciel. Med komik og psykologisk entertainment løsner Mikkel op for stemningen til firmaeventet og sørger for, at kollegerne får noget at tale om. Når han først åbner op for hans pose med psykologiske redskaber, leverer Mikkel et enestående underholdningsshow, der grænser til det skræmmende.

Kom med ind i en verden skabt af psykologiske illusioner

Mikkels firmashow er interaktiv underholdning, hvor du og dine kolleger medvirker som en helt afgørende del af showet. Med sine evner inden for tankekontrol, hypnose og psykologisk manipulation fører Mikkel jer ind i en verden, hvor unikke og fascinerende overraskelser gemmer sig bag hvert et hjørne. Glem alt om almindelige tryllekunster – her er det manipulationsshow, der skaber illusioner så stærke, at I vil huske det lang tid fremover.

“MINDBLOWING! INTET MINDRE!! Alle var enige om, at det var for vildt det han kunne og selv dem, som troede de ikke kunne overbevises, kastede sig i gruset bagefter, og resten af aftenen og dagene efter gik snakken om, HVORDAN!?? Hold nu op en succes!”

Camilla Bach Nielsen, STYLEPIT.COM

Et firmashow tilpasset jeres ønsker

Når I booker et firmashow hos Mikkel, er det i høj grad muligt selv at forme og tilpasse showet efter jeres ønsker. Det betyder, at showet dermed også let kan tilpasses til forskellige typer af firmaevents; lige fra en julefrokost eller firmafest til teambuildingevents, konferencer og andre begivenheder i firmaregi.

Er I parate til at udfordre både lattermuskler og intellekt til jeres næste firmaevent? Så book Mikkels imponerende show!