Psykologisk underholdning til firmafesten

Er du i gang med at planlægge årets firmafest, julefrokost, sommerfest, teambuilding event i firmaet? Og kunne du godt tænke dig at tilføje noget ekstraordinært til eventet, så det bliver en dag, som du og dine kolleger vil huske tilbage på med et smil på læben? Så er Mikkel Karlsen manden, du skal have fat på.

Sæt gang i firmafesten

Mikkel er med sit firma show klar til at sætte gang i jeres firmafest. Med komik og psykologisk entertainment løsner Mikkel op for stemningen til firma eventet og sørger for, at kollegerne får noget at tale om. Her leverer Mikkel et enestående underholdningsshow, der grænser til det skræmmende, når først han åbner op for posen med psykologiske redskaber.

Kom med ind i en verden skabt af psykologiske illusioner

Mikkels firmashow er interaktiv underholdning, hvor du og dine kolleger medvirker som en afgørende del af showet. Med sine evner inden for tankekontrol, hypnose og psykologisk adfærd bliver i ført ind i en verden, hvor unikke og fascinerende overraskelser gemmer sig bag hvert eneste hjørne. Glem alt om almindelige tryllekunster – her er det tankens kraft, der skaber illusioner så stærke, at I vil huske dem selv efter showet er slut.

Et firmashow tilpasset jeres ønsker

Når i booker et firmashow hos Mikkel, er det i høj grad muligt selv at forme og tilpasse showet efter jeres ønsker. Det betyder, at showet dermed også let kan tilpasses til forskellige typer af firmaevents; lige fra julefrokost og firmafest til teambuilding events og andre begivenheder i firmaregi.

Er i parate til at udfordre både lattermuskler og tankevirksomhed til jeres næste firmaevent?

book Mikkels imponerende show her.