Psykologisk entertainment til konfirmationen.

Målrettet underholdning til konfirmanden

Ønsker du at give konfirmanden en oplevelse i særklasse, som han eller hun aldrig glemmer? Med Mikkel Karlsen kan I se frem til en uforglemmelig oplevelse, der på en og samme tid både er sjov og underholdende, men også fascinerende og tankevækkende.

“Det var en helt exceptionel oplevelse. Alle vores gæster og ikke mindst konfirmanden var fuldstændig lamslåede over Mikkels show! Det var en oplevelse, vi aldrig vil glemme!”

Lotte Gregersen, konfirmation
Mikkel Karlsen med konfirmand på Ravelinen.

Med konfirmanden som omdrejningspunkt tager Mikkel Karlsen jer med ind i et univers af psykologisk underholdning, hvor intet er, som det ser ud til at være. Ved hjælp af manipulation og psykologiske illusioner formår Mikkel at styre konfirmanden og gæsternes tanker og forbløffe selskabet igen og igen.

Showet er en blanding af psykologi, manipulation og tankekontrol, der i høj grad kan tilpasses og skræddersyes efter personlige ønsker. På den måde sikrer Mikkel, at showet bliver en god oplevelse for alle, der er til stede.

Et spændende og anderledes indslag til konfirmandens store dag

Mikkels psykologiske shows er et oplagt valg til dig, der ønsker et unikt og fascinerende indspark, som samtidig går perfekt hånd i hånd med de øvrige indslag til konfirmationsfester. Her kan konfirmand og gæster lade sig rive med ind i et interaktivt show og en verden, hvor illusioner og tankekraft går op i en højere enhed.

“Da Mikkel trådte ind i rummet skete der et eller andet! Han tryllebandt vores gæster og ikke mindst vores datter med et fantastisk show. Hvordan Mikkel gør er for os og vores gæster stadig et af livets mysterier, men en ting er sikkert, hvert et minut af hans show var magisk og fangende! Hvad skete der lige her, og hvordan er det muligt?! Mikkel har vores bedste anbefalinger!”

Airyn og Søren With, konfirmation
Mikkel Karlsen optræder til konfirmation på Ravelinen.

Et show for alle

Med mange års erfaring inden for underholdningsbranchen er Mikkel vant til at optræde for gæster i alle aldre. Han sørger for, at både store og små involveres i underholdningen, og efterlader alle i selskabet med en unik og fascinerende oplevelse, som helt naturligt vil danne stof til eftertanke – ikke mindst konfirmanden selv.

Gør konfirmandens festdag til en unik oplevelse med Mikkel Karlsen – kontakt os for booking af et show allerede i dag.