Psykologisk underholdning til konfirmationen.

Giv konfirmanden en gave for livet

At være vidne til Mikkel Karlsens psykologiske evner i egen person er en gave, som ikke kan pakkes ind og lægges på gavebordet. Den kan heller ikke udløbe eller gå i stykker, for gaven er en oplevelse, der lever videre i konfirmanden og publikums minder. Det er følelsen af ren, ufiltreret forbløffelse, som giver en historie at dele med andre gennem resten af livet.

“Det var en helt exceptionel oplevelse. Alle vores gæster og ikke mindst konfirmanden var fuldstændig lamslåede over Mikkels show! Det var en oplevelse, vi aldrig vil glemme!”

Lotte Gregersen, konfirmation

Showet er en oplevelse, den unge hovedperson deler med familien og vennerne på selve festdagen. Mikkel inddrager hele publikum i en række psykologiske demonstrationer af tankelæsning og tankekontrol. Ting, som aldrig er blevet sagt højt, bliver aflæst på mikroskopiske adfærdsmønstre, og tilsyneladende frie valg viser sig at være nøje forudbestemte. Selskabet er sammen om et humoristisk og mind-blowing show, som de aldrig vil stoppe med at tale om.

Mikkel Karlsen med konfirmand på Ravelinen.

Et personligt show

Mikkels optræden handler om mennesker, og alle tilstedeværende vil føle sig inviteret ind i hans uforklarlige univers. I særdeleshed skræddersyes oplevelsen til konfirmanden, som kyndigt tages i hånden og føres på en rejse, der er helt deres egen. Med sin empati og sans for detaljer er Mikkel den perfekte entertainer, når hovedpersonen skal fejres på en måde, der aldrig har fundet sted før og aldrig kan gentages.

“Da Mikkel trådte ind i rummet skete der et eller andet! Han tryllebandt vores gæster og ikke mindst vores datter med et fantastisk show. Hvordan Mikkel gør er for os og vores gæster stadig et af livets mysterier, men en ting er sikkert, hvert et minut af hans show var magisk og fangende! Hvad skete der lige her, og hvordan er det muligt?! Mikkel har vores bedste anbefalinger!”

Airyn og Søren With, konfirmation
Mikkel Karlsen optræder til konfirmation på Ravelinen.

Et show for alle

Mikkels psykologiske show er et oplagt valg til dig, der ønsker et unikt og fascinerende indspark, som samtidig går perfekt hånd i hånd med de øvrige indslag til konfirmationsfesten. Han sørger for, at både store og små involveres i underholdningen, og efterlader alle i selskabet med en sublim og fascinerende oplevelse, som helt naturligt vil danne stof til eftertanke.

Book Mikkels psykologiske underholdning, og lad konfirmanden træde ind i de voksnes rækker med en unik oplevelse, der sætter dem selv og resten af selskabet i centrum.