Psykologisk underholdning til julefrokosten.

Årets vildeste aften

Julefrokosten er en aften, hvor man kan slå sig løs og styrke fællesskabet på helt nye måder. Dit selskab har sandsynligvis aldrig oplevet et psykologisk manipulationsshow, og fra det øjeblik Mikkel Karlsen træder ind i rummet, skifter stemningen fuldkommen gear. Han samler alle gæster om en fascinerende og dynamisk underholdningsform, der handler om publikum selv.

“Alle uden undtagelse var blæst bagover, og det blev ”talk of the night”! Vi har holdt rigtig mange sociale arrangementer igennem tiden med forskellig underholdning. Mikkels optræden er uden tvivl det, som har gjort størst indtryk på medarbejderne. Hvilket show!”

Thomas Skovfoged, DELOITTE

Showet byder på en perlerække af overraskende og uforståelige øjeblikke, når Mikkel kigger publikum i øjnene og kan fortælle præcis, hvad de tænker. Mikkels humor er tilbagelænet, mens hans evner er chokerende, og det giver en balance mellem jordnær atmosfære og fænomener, der synes at høre en anden verden til.

Mikkel Karlsen optræder på Næstved Kaserne

Både gisp og grin

Forbered jer på at blive en del af et show, der udfordrer opfattelsen af, hvordan tanker og handlinger kan kontrolleres. Det bliver ikke meget mere vanvittigt end at få sine tanker læst og ligefrem styret. Mikkel er verdens flinkeste fyr, men hans psykologiske manipulationer og twists grænser til det uhyggelige, og hans optræden vil uden tvivl gøre jeres julefrokost til en aldeles lamslående aften.

”Med Mikkels show blev vores julefrokost taget til det næste niveau! Ikke blot var showet forrygende – det gav også anledning til sjove diskussioner de efterfølgende mange timer, dage og måneder, fordi HVORDAN GØR HAN?!”

Mikkel Kalum, VELUX
Mikkel Karlsen i Søpavillonen

Julefrokosten alle taler om

Showet styrker fællesskabet på tværs af virksomheden og efterlader de ansatte ude af stand til at snakke om andet end den oplevelse, Mikkel har givet dem. Efter al sandsynlighed kommer aftenen til at bliver berettet om til gud og hver mand helt indtil næste julefrokost, som ikke kan blive bedre.

Showet kan tilpasses efter jeres behov og ønsker, og Mikkel sørger selvfølgelig for, at alle får en suveræn oplevelse – både de der deltager aktivt, og de der foretrækker at se på.

Book Mikkel allerede nu og få en oplevelse for livet sammen med dine kolleger.