Psykologisk underholdning til julefrokosten

Julen er overraskelsernes tid – og overraskelser er netop hvad Mikkel Karlsen har i ærmet i sit store juleshow. Mikkels juleshow er et festligt og underholdende indslag til jeres julefrokost, hvor en kombination af forudsigelser og psykologisk underholdning både får latteren og rynkerne frem på panden. Her er det umuligt at forudsige, hvad der kommer til at ske!

Unik og fascinerende underholdning i psykologiens univers

Mikkels juleshow er et interaktivt underholdningsshow, hvor du og dine kolleger bliver udsat for manipulation og mind control, der gør det muligt for Mikkel at styre jeres tanker og handlinger. Her er der ikke tale om trylleri i almindelig forstand, men i stedet et virvar af psykologiske tricks, der aktiverer hjernecellerne på en helt ny og ekstremt underholdende måde.

En anderledes julefrokost

Juleshowet sikrer, at i får en julefrokost, der i den grad adskiller sig fra den traditionelle julefrokost, som i kender den. Bare rolig – der vil stadig være tid til at nyde den gode julemad, men derudover vil der også være en ny og anderledes ingrediens i form af et fascinerende og nærmest skræmmende psykologisk twist leveret til perfektion af Mikkel. Forbered jer på at blive en del af et show, der udfordrer opfattelsen af, hvordan tanker og handlinger kan kontrolleres.

Julefrokosten, alle taler om

Når Mikkel fremfører sit juleshow til jeres julefrokost, kan i se frem til et show, der vil danne samtalegrundlag for resten af aftenen. Og ikke nok med det – showet og julefrokosten vil uden tvivl blive samtaleemne de følgende uger.

Showet kan tilpasses efter jeres behov og ønsker, så det passer perfekt ind i den julefrokost. Mikkel sørger selvfølgelig for, at alle får en god oplevelse – både de, der ønsker at deltage aktivt, men og de, der foretrækker at se på.

Book Mikkel allerede nu til jeres julefrokost og få en uforglemmelig oplevelse sammen med dine kolleger.