Psykologisk underholdning til julefrokosten.

Unik og fascinerende underholdning i psykologiens univers

Julen er overraskelsernes tid – og overraskelser er netop, hvad Mikkel Karlsens fascinerende juleshow indeholder. Mikkels juleshow er et festligt og underholdende indslag til jeres julefrokost. Ved hjælp af en kombination af kropssprogaflæsning, suggestioner og forudsigelser skaber Mikkel en oplevelse, I sent vil glemme. Dette er et manipulationsshow i absolut topklasse.

Mikkels juleshow er et interaktivt underholdningsshow, hvor du og dine kolleger bliver udsat for manipulation og mind control, der gør det muligt for Mikkel at styre jeres tanker og handlinger. Her er der ikke tale om trylleri i almindelig forstand, men i stedet et virvar af psykologiske tricks, der aktiverer hjernecellerne på en helt ny og ekstremt underholdende måde.

“Alle uden undtagelse var blæst bagover, og det blev ”talk of the night”! Vi har holdt rigtig mange sociale arrangementer igennem tiden med forskellig underholdning. Mikkels optræden er uden tvivl det, som har gjort størst indtryk på medarbejderne. Hvilket show!”

Thomas Skovfoged, DELOITTE
Mikkel Karlsen optræder på Næstved Kaserne

En anderledes julefrokost

Juleshowet sikrer, at I får en julefrokost, der i den grad adskiller sig fra den traditionelle julefrokost, som i kender den. Bare rolig – der vil stadig være tid til at nyde den gode julemad, men derudover vil der også være en ny og anderledes ingrediens i form af et fascinerende og nærmest skræmmende psykologisk twist leveret til perfektion af Mikkel. Forbered jer på at blive en del af et show, der udfordrer opfattelsen af, hvordan tanker og handlinger kan kontrolleres.

Mikkel Karlsen i Søpavillonen

Julefrokosten, alle taler om

Når Mikkel fremfører sit juleshow til jeres julefrokost, kan I se frem til et show, der vil danne samtalegrundlag for resten af aftenen. Og ikke nok med det – showet og julefrokosten vil uden tvivl blive det store samtaleemne de efterfølgende uger.

”Mikkel R. Karlsen er virkelig en entertainer med evner ud over det sædvanlige. Ikke nok med at han læste hver og én som åbne bøger, det var også som om, at han skrev bogens manuskript, efterhånden som forestillingen skred frem. Tankekontrol i verdensklasse!”

Thomas Uno, Sampension

Showet kan tilpasses efter jeres behov og ønsker, så det passer perfekt ind i til jeres julefrokost. Mikkel sørger selvfølgelig for, at alle får en god oplevelse – både de der deltager aktivt, og de der foretrækker at se på.

Book Mikkel allerede nu til jeres julefrokost og få en uforglemmelig oplevelse sammen med dine kolleger.