Psykologisk underholdning til brylluppet.

Skab et evigt minde

Når brudeparret siger ja til hinanden, er det på mange måder livets største dag. Derfor skal alting sidde lige i skabet, fra maden og dekorationerne til tøjet og musikken. Når det kommer til at booke underholdning, kan I dog sætte fluebenet hurtigt og ubekymret ved at invitere Mikkel Karlsen. Hans psykologiske kunst vil med garanti gøre den allerede uforglemmelige dag til et endnu stærkere minde.

“Du var fantastisk, og gæsterne var imponeret! Du fangede alle, selv min mor på 85, og det var så fedt, at så mange gæster blev inddraget, ikke mindst brudeparret! Vi er så glade for, at du havde plads i kalenderen. Dit show vil altid blive husket.”

Lone og Michael Engel, BRYLLUP
Mikkel Karlsen optræder til sølvbryllup på Hotel Nimb

Ryster familierne sammen

Med nærværende humor slår Mikkels optræden den rette stemning an, og alle kommer tættere på hinanden, når han på ufattelig vis afslører tanker og påvirker beslutninger. Han kan endda sætte brudeparrets underbevidste samspil på prøve og få dem til at læse hinandens tanker. Bryllupsgæsterne får at mærke på egen krop og sind, hvor meget vi mennesker kommunikerer helt ubevidst, og hvor stor betydning vi har for hinanden. Showet efterlader en summen af forbløffelse, der bliver hængende i luften resten af dagen og former en historie, som vil blive fortalt og genfortalt i årevis.

“Det var en meget autentisk oplevelse. Vildt stærkt at opleve det på første række. Man tror altid, at “en blandt publikum” er købt til opgaven, eller at TV-produktionen har klippet i programmet. Tro om igen, når tankelæsning og manipulation sker lige foran dig og med dine nærmeste som medvirkende! Stor anbefaling!”

Michael Dam Larsen, BRYLLUP

Mange slægtninge og venner på hver side af brudeparret har måske aldrig mødt hinanden. Det inddragende bryllupsshow er den perfekte icebreaker, fordi gæsterne får et referencepunkt, som alle kan og vil snakke livligt om. Mikkel vil med andre ord sørge for at smelte de to omgangskredse sammen til en.

Publikum morer sig til Mikkel Karlsens show på Hotel Nimb

Giv gæsterne en oplevelse for livet

Ud over sine fascinerende færdigheder giver Mikkels varme personlighed udslag i en optræden, der bekræfter de stærke bånd mellem mennesker. Uanset om I booker showet som en opvarmning til selve ceremonien eller et indslag til om aftenen, vil I få en unik og intim oplevelse i empatiens tegn, som skaber den helt rigtige ramme for en dag, der vil gå over i familiens historie.

“Jeg fatter det ikke! Hvordan kan du vide det?!”

Janni Pedersen, TV2 GO’ MORGEN DANMARK

Book Mikkel Karlsen og giv jer selv og jeres gæster en oplevelse for livet.