Psykologisk underholdning til brylluppet.

Underholdning for alle med tankevækkende og humoristiske indslag

Bryllupsdagen er en meget speciel dag, der indbyder til ekstraordinære oplevelser. Og en ekstraordinær oplevelse er præcis, hvad I har i vente, når I vælger at lade Mikkel Karlsen stå for et underholdende indslag på den store dag. Her kan I se frem til et show, der vil vække både smil og latter, men også undren og fascination.

“Du var fantastisk, og gæsterne var imponeret! Du fangede alle, selv min mor på 85, og det var så fedt, at så mange gæster blev inddraget, ikke mindst brudeparret! Vi er så glade for, at du havde plads i kalenderen. Dit show vil altid blive husket!”

Lone og Michael Engel, bryllup
Mikkel Karlsen optræder til sølvbryllup på Hotel Nimb

Mikkel leverer med sit bryllupsshow en unik oplevelse, der tager udgangspunkt i brudeparrets store dag. Showet kan bedst beskrives som en kombination af komik, hjernevridning og tankemanipulation. Ved hjælp af Mikkels evner til at aflæse kropssprog og menneskelig adfærd tryllebindes både brudepar og gæster i alle aldre til de psykologiske illusioner.

Underholdning udover det sædvanlige

Når Mikkel optræder til bryllupsfesten, kan I se frem til unik underholdning i absolut særklasse. Glem alt om traditionelle tryllekunstnere, der hiver hvide kaniner og duer op af hatten – her bliver festens gæster og bryllupspar i stedet ført ind i en mentale manege, hvor intet er, som det ser ud til at være. Her vil I opleve menneskets adfærd og psykologi på nærmeste hold, mens Mikkel manipulerer med jeres tanker og handlinger.

Publikum morer sig til Mikkel Karlsens show på Hotel Nimb

Giv gæsterne en oplevelse for livet

Ønsker I at tilføre noget ekstra til bryllupsfesten, er Mikkels bryllupsshow det ideelle valg. Med Mikkel som mental dirigent kommer jeres gæster til at opleve et show, der både byder på sjove øjeblikke, men også psykologisk underholdning, der giver stof til eftertanke. Showet kan nemt tilpasses efter brudeparrets ønsker, så alle gæster får en god oplevelse, når Mikkel kommer på besøg. 

Giv jer og jeres gæster en usædvanligt underholdende og intens oplevelse på jeres bryllupsdag – book Mikkel Karlsens bryllupsshow.