Se hvad kunderne siger om Mikkels show.

Anbefalinger

Mikkel har optrådt med sine underholdende shows til en lang række forskellige begivenheder. Her kan du læse, hvad tidligere kunder har udtalt efter at have oplevet Mikkel med egne øjne.

“Det er fuldstændig vanvittigt!”

Morten Ankerdal, TV2 DE STØRSTE ØJEBLIKKE

“Vi har haft meget forskellig underholdning i årenes løb, bl.a. nogle af de største stand-up komikere, men det her var helt klart noget af det allerbedste, vi har været vidne til. Helt igennem fantastisk!”

Direktør Frank Skjærbæk, FORD DANMARK

“Truly unexpected… an amazing and intriguing show!”

Joan Faurskov Cordtz, PwC

“Helt fantastisk! Måden hvorpå Mikkel kan få folk med er helt unik. Selv de mest skeptiske blandt publikum sad til sidst med underkæben dybt begravet i gulvet! En på alle måder forrygende oplevelse!”

Mathias Aalykke, NORDEA

“Helt vildt! Jeg er rørt til tårer!”

Pilou Asbæk, P3 MORGEN

“Der var knald på fra første minut, og alle var fuldstændig fanget af Mikkel. En helt igennem fantastisk og overvældende oplevelse!”

Mia Munch, TRYG FORSIKRING

“Jeg var M-I-N-D-B-L-O-W-N! Det var sindssygt! Mikkel gættede alt, hvad vi tænkte! Det var så sjovt og tankevækkende. Vi snakkede ikke om andet hele aftenen! Hvis du sidder i en koncern eller i et firma, hvor I mangler underholdning til et firmaevent… Det her er the shit! Det SKAL opleves!”

Christiane Schaumburg-Müller, CHRICHRI.DK

“Vi har brugt Mikkels show flere gange og med stor succes hver gang. Hans evne til at skabe et show fyldt med illusion og forbløffelse er uovertruffen!”

Anders Kjær-Jensen, YOUSEE

Det startede vildt, og derfra blev det bare endnu mere imponerende! Der gik ikke lang tid før vores hjerner kastede håndklædet i ringe. Super underholdning der i den grad gav stof til eftertanke!”

Morten Folke, NOVO NORDISK