Anbefalinger

“ Som en deltager sagde efter showet: “Glem alt om stand-up… dette er den bedste underholdning nogensinde på vores medlemsmøder!” Mikkels evne til at fornemme og mærke, hvad deltagerne tænkte, var uovertruffen! Vi er blevet underholdt på et ufatteligt højt niveau. Det var en oplevelse for livet! ”
Peter Josefsen —
Jyske Bank
“ Jeg var M-I-N-D-B-L-O-W-N! Det var sindssygt. Mikkel gættede alt, hvad vi tænkte! Det var så sjovt og tankevækkende. Vi snakkede ikke om andet hele aftenen! Hvis du sidder i en koncern eller i et firma, hvor I mangler underholdning til et firmaevent… Det her er the shit! Det skal opleves! ”
Christiane Schaumburg-Müller —
chrichri.dk
“ Truly unexpected… an amazing and intriguing show! ”
Joan Faurskov Cordtz —
PwC
“ Det er jo fuldstændig vanvittigt! ”
Morten Ankerdal —
TV2, De Største Øjeblikke
“ Hvilket show! Alle var blæst bagover og det blev “talk of the night”. En super måde at kickstarte en fest på, og skabe fællesskab igennem denne fantastiske oplevelse. Vi har holdt rigtig mange sociale arrangementer igennem tiden med forskellig underholdning. Mikkels optræden er uden tvivl den som har gjort største indtryk på medarbejderne! ”
Thomas Skovfoged —
Deloitte
“ MINDBLOWING, INTET MINDRE!!!! Hold nu op en succes. Det var for vildt – selv dem, som troede, at de ikke kunne overbevises, kastede sig i gruset bagefter og dagene efter gik snakken om, HVORDAN..!?? Mikkel er sindssygt dygtig til at underholde og samtidig være super skarp på, hvad der foregår omkring ham. Skal absolut se ham igen! ”
Camilla Bach Nielsen —
Stylepit
“ En helt igennem fantastisk og overvældende oplevelse. Der var knald på fra første minut og alle var fuldstændig fanget af Mikkel. Det var en vild oplevelse for alle. Der er ingen tvivl om, at Mikkel har helt usædvanlige evner. Jeg kan på det varmeste anbefale Mikkel!! ”
Mia Munch —
Tryg Forsikring
“ Ikke nok med at Mikkel læste hver og én som åbne bøger, det var også som om, at han skrev bogens manuskript, efterhånden som forestillingen skred frem. Tankekontrol i verdensklasse! Det skal oplevelse! ”
Thomas Uno Petersen —
Sampension