Se hvad kunderne siger om Mikkels show.

Anbefalinger

Mikkel har optrådt med sine underholdende shows til en lang række forskellige begivenheder. Her kan du læse, hvad TV-personligheder og tidligere kunder har udtalt efter at have oplevet Mikkel med egne øjne.

“Det er fuldstændig vanvittigt!”

Morten Ankerdal, TV2 DE STØRSTE ØJEBLIKKE

“Vi har haft meget forskellig underholdning i årenes løb, bl.a. nogle af de største stand-up komikere, men det her var helt klart noget af det allerbedste, vi har været vidne til. Helt igennem fantastisk!”

Direktør Frank Skjærbæk, FORD DANMARK

“Truly unexpected… an amazing and intriguing show!”

Joan Faurskov Cordtz, PWC

“Helt fantastisk! Måden hvorpå Mikkel kan få folk med er helt unik. Selv de mest skeptiske blandt publikum sad til sidst med underkæben dybt begravet i gulvet! En på alle måder forrygende oplevelse!”

Mathias Aalykke, NORDEA

“INCREDIBLE! Our new year kick-off was transformed into a night of wonder by Mikkel. His mind-blowing tricks left everyone in awe and provided a perfect conclusion to an intense and packed agenda. Mikkel’s magical touch elevated our event to unforgettable heights, creating lasting memories for everyone involved!”

Massimiliano Donadio, TRUSTPILOT

“Mikkel blæste os alle bagover i det sekund, han indtog scenen! Hans tilstedeværelse og evnen til at ramme alle 160 deltagere var imponerende.”

Camilla Christophersen, NETTO

“Helt vildt! Jeg er rørt til tårer.”

Pilou Asbæk, P3 MORGEN

“Fantastisk show! Utroligt hvordan Mikkel får alle deltagerne med fra start til slut. Han bliver ved med at overraske gennem hele showet. En perfekt opstart på vores Leadership Days. Kæmpe oplevelse!”

Merete Ramskov Stampe, VESTAS

“Der var knald på fra første minut, og alle var fuldstændig fanget af Mikkel. En helt igennem fantastisk og overvældende oplevelse!”

Mia Munch, TRYG FORSIKRING

“Mikkels show var fantastisk! Underholdning på et højt plan der ikke bare var glemt i det øjeblik, showet var færdigt. Noget af det bedste underholdning jeg har oplevet til et middagsselskab. Well done!”

Sisi Cohrt, MAERSK

“Vi har brugt Mikkels show flere gange og med stor succes hver gang. Hans evne til at skabe et show fyldt med illusion og forbløffelse er uovertruffen!”

Anders Kjær-Jensen, YOUSEE

“Mikkel havde evnen til at ramme og have den fulde opmærksomhed fra ALLE. Jeg havde store forventninger til ham efter flere meget behagelige samtaler med både Mikkel og hans management. Han overgik dem alle med længder! Jeg har aldrig før oplevet så professionel og forbløffende en optræden. Alle elskede ham. Mikkel gjorde mig stolt over at have valgt ham som underholdning til vores arrangement. Jeg håber inderligt, at jeg får lov til at opleve ham igen.”

Maria Gade Jacobsen, NOBLY

“Showet var intet mindre end fantastisk, og alle var meget overvældet over Mikkels evner til at finde frem til folks inderste tanker!”

Tanja Bøgeskov, BESTSELLER

Mikkel leverede bare varen og imponerede samtlige deltagere i vores erhvervsnetværk. Hans optræden har været det store samtale emne i ugerne efter. Mindblowing!

André Nitze, F.C. KØBENHAVN

“Jeg var M-I-N-D-B-L-O-W-N! Det var sindssygt! Mikkel gættede alt, hvad vi tænkte! Det var så sjovt og tankevækkende. Vi snakkede ikke om andet hele aftenen! Hvis du sidder i en koncern eller i et firma, hvor I mangler underholdning til et firmaevent… Det her er the shit! Det SKAL opleves!”

Christiane Schaumburg-Müller, CHRICHRI.DK

“Vi vil til hver en tid anbefale andre at booke Mikkel. Det han leverede var fantastisk! En oplevelse ud over det sædvanlige. Vi blev alle fanget fra start til slut. Vi er imponeret over hans evner samt hans måde at være på scenen. Fedt indsalg som vi vil tale om længe!”

Amanda Rosengreen, ØRSTED

“Wow, bare wow! Det var et forrygende show! Hvordan gør han?! Bedst som man tænker, at man har fundet ud af det, så tager showet en helt ny drejning, så man igen er på bar bund. En kæmpe oplevelse.”

Bianca Schmidt, SØNDERBORG KOMMUNE

“Det er ikke ofte at politiet må give op til en modstander! Mikkel Karlsen er dog i en klasse for sig! Selv drevne efterforskere og nysgerrige unge kollegaer kunne ikke gennemskue ham! Med en stand-uppers præcision og en professors nøjagtighed betog Mikkel os alle. Et show i verdensklasse.”

Jack, PET & POLITIFORENINGEN

“Det startede vildt, og derfra blev det bare endnu mere imponerende! Der gik ikke lang tid før vores hjerner kastede håndklædet i ringe. Super underholdning som i den grad gav stof til eftertanke!”

Morten Folke, NOVO NORDISK

“Det var fandeme en stærkt og kraftfuld oplevelse! Det var helt vildt!”

Carsten Eskelund, RADIO24SYV

“Mikkels show var et forrygende fantastisk indslag som afslutningen på et godt strategiseminar. Han efterlod os alle med kæben på dugen, og snakken gik resten af aftenen og dagen derpå om, hvordan han mon bærer sig ad! Det kan varmt anbefales at booke Mikkel ind til jeres næste arrangement!

Louise Langbo Meyer, AALBORG KOMMUNE

“Mikkel kom. Mikkel sejrede. Kæberne var helt af led, da showet sluttede. Wow!”

Jens Ole Hvid Amstrup, ARENA NORD

“Alle 100 chefer havde armene i vejret og var vildt imponeret! Det var en suveræn oplevelse. Kæmpe succes.”

Helle Gottfredsen, BYGMA GRUPPEN

”Mikkel Karlsen er virkelig en entertainer med evner ud over det sædvanlige. Ikke nok med at han læste hver og én som åbne bøger, det var også som om, at han skrev bogens manuskript, efterhånden som forestillingen skred frem. Tankekontrol i verdensklasse!”

Thomas Uno, SAMPENSION