Mikkel Karlsen – psykologisk underholdning som du aldrig har set det før.

Om Mikkel Karlsen

Som en af Danmarks bedste inden for psykologisk underholdning leverer Mikkel et livligt og underholdende show, du aldrig vil glemme.

Mikkel trænger helt ind i de fjerneste kroge af din underbevidsthed med en fascinerende optræden, hvor en blanding af tankelæsning og manipulation får dig til at stille spørgsmålstegn ved dine egne valg.

“Som en deltager sagde efter showet: “Glem alt om stand-up… dette er den bedste underholdning nogensinde på vores medlemsmøder!” Mikkels evne til at fornemme og mærke, hvad deltagerne tænkte, var uovertruffen! Vi er blevet underholdt på et ufatteligt højt niveau. Det var en oplevelse for livet!”

Peter Josefsen, Jyske Bank

Mikkel sætter et personligt præg på underholdningen ved at inddrage publikum og gøre showet interaktivt og dynamisk. Det skaber et medrivende show på scenen, såvel som på gulvet. Det er seriøs underholdning på en intelligent måde, der vækker latter og undren på en og samme tid.

Han har optrådt til konfirmationer og fødselsdage, og har også været i TV flere gange; bl.a. på TV2, hvor han er kendt for at have gættet Pernille Blumes pinkode og Ida Wohlerts første kys på live TV. Mikkel har derudover optrådt til et hav af julefrokoster, firmafester og teambuilding events hos nogle af landets største virksomheder. Her har han tryllebundet tilskuerne i et univers af psykologiske illusioner med utallige wow-oplevelser til følge.

Om showet

Psykologisk underholdning er meget mere end bare tryllekunst og korttricks. Det er tankevækkende og inspirerende underholdning i et dynamisk show, hvor publikum inddrages og udfordres på deres selvindsigt.

Mikkels show består af mange elementer fra psykologiens og mentalismens verden, og ligger i spændfeltet mellem tankelæsning, hypnose og mystik. Som en mere sofistikeret tryllekunstner læser han ikke bare dine tanker, men også dit kropssprog: de helt små og ubevidste bevægelser, der afslører vores tanker og handlinger.

“Vi har brugt Mikkels show flere gange og med stor succes hver gang. Hans evne til at skabe et show fyldt med illusion og forbløffelse er uovertruffen. “

Anders Kjær-Jensen, YouSee

Mikkel forbløffer publikum med psykologiske illusioner og tryllebinder dem i en præsentation af deres egen forudsigelighed. Det virker manipulerende, men samtidig er det sjovt og dybt fascinerende.

Showet er seriøs underholdning, der åbner op for tankerne og giver et mentalt energiboost til hjernen, mens du desperat forsøger at forstå, hvad der lige skete. Netop derfor er showet meget mere end bare underholdning – det er en oplevelse, der hænger ved flere uger efter.

Mange tilfredse referencer kan fortælle om, hvor Mikkel med sin balance mellem wow-oplevelser, humor og mystik formår at levere et unikt og fascinerende show for både store og små forsamlinger.

Showet er underholdning i verdensklasse, der får dig helt ud på kanten af sædet i fascination og undren over, hvordan han gør det. Det er prikken over i’et til ethvert event eller arrangement, der både løfter stemningen og er det perfekte samtaleemne over middagen eller til frokostpausen ugen efter.