Mikkel Karlsen – Psykologisk underholdning som du aldrig har set det før.

Om Mikkel Karlsen

Som en af Danmarks bedste inden for psykologisk underholdning leverer Mikkel et tempofyldt og underholdende show, du aldrig vil glemme. Mikkel kan trænge helt ind i de fjerneste kroge af din underbevidsthed med en fascinerende optræden, hvor han med en blanding af tankelæsning og manipulation får dig til at stille spørgsmålstegn ved dine egne valg og forestillinger.

Vi havde fornøjelsen af Mikkels fantastiske show til et medarbejderseminar. Selv de mest garvede tradere tabte både næse og mund, når Mikkel foldede sig ud, og uden hjælpemidler afslørede de vildeste ting, som kun de berørte selv vidste! En vild oplevelse, som vi vil huske i lang tid frem!”

Anne Bech Møller, NORDEA

Mikkel sætter et personligt præg på underholdningen ved at inddrage publikum og gøre showet interaktivt og dynamisk. Det skaber et medrivende manipulationsshow på scenen såvel som på gulvet. Det er seriøs underholdning på en intelligent og sofistikeret måde, som vækker latter og undren på en og samme tid.

Mikkel Karlsen før show på Søpavillonen

Mikkel har optrådt til firmafester, julefrokoster, seminarer og konferencer hos en lang række af landets største virksomheder samt flere gange på live TV. Blandt andet på DR1, Canal 9 og TV2, hvor han er kendt for at have gættet OL-guldvinderen Pernille Blumes pinkode og Ida Wohlerts første kys for rullende kameraer. Mikkel har derudover optrådt til et hav af konfirmationer, fødselsdage og bryllupper, hvor han har tryllebundet tilskuerne i et fængslende univers af psykologiske illusioner med utallige wow-oplevelser til følge.

Om showet

Psykologisk underholdning er meget mere end blot tryllekunst og korttricks. Det er tankevækkende og inspirerende underholdning i et dynamisk show, hvor publikum inddrages og udfordres på deres selvindsigt.

Mikkels show består af en vifte af elementer fra psykologiens og mentalismens verden og ligger i spændingsfeltet mellem tankelæsning, manipulation, hypnose og illusion. Glem den klassiske tryllekunstner. Mikkel kan læse dig som en åben bog ved at observere alt fra din stemmeføring og kropssprog til de helt små, subtile ansigtsudtryk.

“Et helt igennem overvældende show! Du forstår at fange folk lige fra starten og sammen med din humor, har du gjort vores aften helt fantastisk. Dit show skal simpelthen opleves!”

Brian Egested, ALM. BRAND

Mere end blot underholdning

Mikkel kan forbløffe og tryllebinde et hvilket som helst publikum med psykologiske illusioner. Det kan virke manipulerende, men samtidig er det sjovt og dybt fascinerende. Showet er seriøs underholdning, der giver stof til eftertanke og et mentalt energiboost til hjernen, mens du desperat forsøger at forstå, hvad der lige skete. Netop derfor er showet meget mere end blot underholdning – det er en oplevelse, der hænger ved lang tid efter.

Mange tilfredse kunder kan fortælle om, hvordan Mikkel med lige dele wow-oplevelser, humor og illusion formår at levere et unikt og fængede show for både store og små forsamlinger.

Showet er underholdning i verdensklasse, der får dig helt ud på kanten af sædet i fascination og undren over, hvordan han gør det. Det er prikken over i’et til ethvert event eller arrangement, der både løfter stemningen og er det perfekte samtaleemne over middagen eller i frokostpausen mange uger efter.