Mikkel Karlsen – Psykologisk underholdning som du aldrig har set det før.

Tyve års passion

Mikkel Karlsen er en af Danmarks mest profilerede psykologiske entertainere. Han har på bl.a. P3, Canal 9 og i Aftenshowet samt på direkte tv i Go’ morgen Danmark og Go’ aften Danmark aflæst radio- og TV-værter som åbne bøger. Han har spillet russisk roulette på live TV under Danmarks Indsamlingen. Han har medvirket i DR1’s program ‘På landevejen’ om Danmarks travleste og mest populære sangere og entertainere. På TV2 har han hypnotiseret en række danskere til at glemme og derefter opleve EM-finalen 1992, som var det for første gang, og så har han flere gange optrådt i Operaen i forbindelse med TV2′s store gallashow ‘De største øjeblikke’ for øjnene af mere end en million danskere.

Vi havde fornøjelsen af Mikkels fantastiske show til et medarbejderseminar. Selv de mest garvede tradere tabte både næse og mund, når Mikkel foldede sig ud og uden hjælpemidler afslørede de vildeste ting, som kun de berørte selv vidste! En vild oplevelse, som vi vil huske i lang tid frem!”

Anne Bech Møller, NORDEA

Mikkels shows er drevet af et stærkt nærvær. Han centrerer sin psykologiske underholdning omkring mennesker og møder dem med en åben personlighed. I hans selskab føler publikum sig set og trygge, mens de bliver guidet gennem en uforglemmelig oplevelse. Mikkels ambition viser sig, når han gang på gang giver alt, hvad han har i sig, for at showet skal være den mest utrolige oplevelse for jer. “Jeg får et kæmpe adrenalinkick, hver gang jeg er ude at optræde. Mit show kan fuldstændig ændre dynamikken i et rum. Jeg tror, at jeg har et talent for det, men det er tyve års arbejde og afledte erfaringer, som har bragt mig til det sted, jeg er i dag.” 

Psykologisk entertainer Mikkel Karlsen før show på Søpavillonen.

Latter binder os sammen

Lige så vanvittigt som det er at få sine tanker afsløret, lige så befriende er det at blive taget i hånden af en performer, der er autentisk til fingerspidserne. Det overrasker ofte publikum, hvor sjov og autentisk en person, Mikkel egentlig er. Han mestrer at gribe de morsomme situationer, der naturligt opstår i momentet, når folk læses som åbne bøger. 

“Et helt igennem overvældende show! Mikkel forstår at fange folk lige fra starten og sammen med sin humor, har Mikkel gjort vores aften helt fantastisk. Hans show skal simpelthen opleves!”

Brian Egested, ALM. BRAND

Med sin humor balancerer Mikkel showets intimitet med en behagelig atmosfære, der forbliver på publikums præmisser uden at gå på kompromis med det avancerede psykologiske spil. “Humor i showet er afgørende for mig. Gennem latter føler folk et sammenhold med mig og resten af publikum. Det er med til at hæve intensiteten og forstærke den samlede oplevelse.” 

Intet mindre end ren forbløffelse

Mikkels mission er krystalklar: Han vil give publikum den mest forbløffende oplevelse, der overhovedet er mulig. Hans tilgang til psykologisk underholdning stræber efter at maksimere de hårdtslående overraskelser. Psykologisk underholdning er en ekstraordinær kunstform, der konstant transformerer sig. Hvert show udfolder sig på en unik måde, idet Mikkel mestrer evnen til at skabe den perfekte atmosfære for de tilstedeværende. Der er ikke to shows, som er ens.

 “Det jeg altid jagter er wow-momentet. Det øjeblik hvor publikum kigger måbende på hinanden og udbryder: ”Hvordan #%@$ kan det lade sig gøre?!” Jeg vil have, at publikum får en oplevelse, de aldrig vil glemme. For mig kan intet mindre gøre det. Folk skal gå fra mit show med undren, begejstring og en følelse af, at de er forbundet med hinanden på en ny og stærkere måde.”