Se hvad kunderne siger om Mikkels show.

Anbefalinger

Mikkel har optrådt med sine underholdende shows til en lang række forskellige begivenheder. Her kan du læse, hvad tidligere kunder har sagt efter at have oplevet Mikkels show.

“Det er fuldstændig vanvittigt!”

Morten Ankerdal, TV2 DE STØRSTE ØJEBLIKKE

“Som en deltager sagde efter showet: “Glem alt om stand-up… dette er den bedste underholdning nogensinde på vores medlemsmøder!” Mikkels evne til at fornemme og mærke, hvad deltagerne tænkte, var uovertruffen! Vi er blevet underholdt på et ufatteligt højt niveau. Det var en oplevelse for livet!”

Peter Josefsen, JYSKE BANK

“Truly unexpected… an amazing and intriguing show!”

Joan Faurskov Cordtz, PwC

“Vi har haft meget forskellig underholdning i årenes løb, bl.a. nogle af de største stand-up komikere, men det her var helt klart noget af det allerbedste, vi har været vidne til. Helt igennem fantastisk!”

Direktør Frank Skjærbæk, FORD DANMARK

“Jeg var M-I-N-D-B-L-O-W-N! Det var sindssygt! Mikkel gættede alt, hvad vi tænkte! Det var så sjovt og tankevækkende. Vi snakkede ikke om andet hele aftenen! Hvis du sidder i en koncern eller i et firma, hvor I mangler underholdning til et firmaevent… Det her er the shit! Det SKAL opleves!”

Christiane Schaumburg-Müller, CHRICHRI.DK

“Vi har brugt Mikkels show flere gange og med stor succes hver gang. Hans evne til at skabe et show fyldt med illusion og forbløffelse er uovertruffen!”

Anders Kjær-Jensen, YOUSEE