Tankekontrol

Kropssprogsaflæsning, forudsigelser og manipulation. Psykologisk entertainer Mikkel R. Karlsen tilbyder dig medrivende og fascinerende live underholdning, som du aldrig har oplevet det før. Dette er det tætteste, du nogensinde kommer på ægte tankelæsning. Set på bl.a. DR1, TV2 og CANAL 9.

“ Det er jo fuldstændig vanvittigt! ”
Morten Ankerdal —
TV2 De Største Øjeblikke

Mikkel R. Karlsen kan med sine ekstraordinære evner skabe illusionen af ægte tankelæsning. Publikum vil blive forbløffede og fascinerede, når Mikkel gætter en tilskuers pinkode, når han forudsiger en række tilfældige begivenheder, som sker under showet, eller når han finder frem til og beskriver en persons lykkeligste barndomsminde.

Mikkels tankekontrol er den perfekte underholdning for alt fra små grupper, bestyrelser, konferencer og julefrokoster til virksomheds- og firmafester. Mikkel har med stor succes optrådt for alt fra Alm. Brand, YouSee og Coca-Cola til FN og TV2 - og nu har du muligheden for at booke ham til dit arrangement og sikre dine gæster eller medarbejdere en oplevelse for livet. Showet kan også udføres på engelsk.