Psykologisk entertainer Mikkel R. Karlsen tilbyder dig medrivende og fascinerende live underholdning, som du aldrig har det oplevet før. Set på bl.a. DR1, TV2 og CANAL 9.

Mikkel R. Karlsen er en fremadstormende hypnotisør og psykologisk entertainer på den danske underholdningscene og hans ekspertise indenfor hypnose og psykologi gør ham i stand til skabe en oplevelse udover det sædvanlige. 

❝The United Nations of Copenhagen would like to say a warm thank you to Mikkel for his incredible show!❞
Kristina Moller, FN

Mikkel har bl.a. forudsagt EKSTRA BLADETs forside fem dage før den udkom, og som den første person nogensinde forudsagde han det endelige beløb til et indsamlingsshow i forbindelse med HJERTEGALLA på TV2 CHARLIE. 

Derudover har han på NOVA FMP3P4, CANAL 9 og i AFTENSHOWET samt på direkte tv i GO’ MORGEN DANMARK og GO’ AFTEN DANMARK aflæst radio- og tv-værter som åbne bøger. Senest har Mikkel optrådt i TV2′s DE STØRSTE ØJEBLIKKE, hvor han for øjnene af 1400 måbende tilskuere i OPERAEN og over 1 million seere gættede OL-guldvinder Pernille Blumes pinkode.

En uforglemmelig oplevelse

Mikkels unikke show får medarbejdere, kunder og kollegaer til at sænke paraderne og skaber en sublim stemning og energi. Book Mikkel R. Karlsen hvad enten du afholder en intim fest for dine nærmeste venner og familie eller står for årets store firmafest. Så er publikum garanteret en unik og uforglemmelig oplevelse!

 

Comment (1)

Comments are closed.

KONTAKT // BOOKING

Udfyld formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud på dit arrangement.